OM-RF-STK Rf-stick set

OM-RF-STK Rf-stick set
Model: OM-RF-STK
Beschikbaarheid: Levertijd 1~3 Werkdagen
Om te bestellen en prijzen te kunnen zien moet u zich registreren of inloggen.
To order and view prices you must register or login.
Omschrijving

OM-RF-STK Rf-stick set

Comfortabele programmering en beheer

Het modulaire concept van OMEGA zet zich ook in de software consequent door. Met de comfortabele programmeer- en beheersoftware van CEStronics behoudt u een goed overzicht van alle apparaten en transponders. De software is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Bedieningen van deuren worden in de software en ook online weergegeven.

Verschillende licenties bieden de mogelijkheid om zowel kleine als grote sluitsystemen met honderden deuren te beheren. Met een speciale funktie in de software is het mogelijk om bepaalde deuren in de permanent open funktie te zetten. Op  dezelfde manier kunnen toegangen ook permanent afgesloten worden. De transponders worden dan niet meer gelezen en de deur blijft dicht. U kunt in de software ook op elk moment de veiligheidsstatus van de toegangen volgen. Ook als batterijen van de apparaten zwakker worden, wordt dit gemeld.

Via de bijkomende licenties kan de software aan heel wat verschillende eisen worden aangepast. Naast de RemoteDesktop (Citrix)-functie zijn er programma’s voor de registratie van aanwezigheid en de zgn. office- of kantoorfunctie.

 

© 2019 CCTV-Benelux.com